Stroopwafel in blik I love Delfts Blauw

Het nieuwe Stroopwafel blik I love Delfts Blauw

Het nieuwe stroopwafels in blik I Love Delfts Blauw, is weer een nieuw paradepaardje van De Stroopwafelwinkel. Het blik keert terug naar de sfeer van vroeger jaren, met een uniek retro decor van de Hollandse symbolen. De molen, houten klompen, een grazende koe, en een Amsterdams grachtenpand. De Delfts blauwe tinten geven het decor een eigen karakter. 

Stroopwafel blik I love Delfts Blauw

Stroopwafel

U bent al in de sfeer voordat u zo’n verse stroopwafel van De Stroopwafelwinkel proeft. De stroopwafels worden elke dag vers gebakken in de bakkerij naar een oud familie recept. Wij gebruiken premium grondstoffen, geen chemische conserveringsmiddelen en natuurlijk scharreleieren van de lokale boer. De stroopwafel krijgt daardoor een eigen smaak en een lekkere brosse bite.

Luxe uitstraling

Naast het bijzondere decor is het blik ook innovatief qua vormgeving. Door de toepassing van speciale druk technieken is zowel het blik als de deksel heel mooi afgewerkt. Het stroopwafelblik heeft daardoor een heel luxe uitstraling. Je voelt de kwaliteit.

I Love Stroopwafels website 1

Verpakking

Het stroopwafelblik pakken wij natuurlijk weer zorgvuldig voor u in. U wilt immers een relatiegeschenk op niveau. Een plastic folie verpakking met een lint in de kleuren van de Nederlandse vlag. De  authentieke houten Hollandse klompen in de kleuren geel of Delfts Blauw maken uw business gift echt af!  Heeft u andere ideeën zoals visitekaartjes, tulphangers etc. neemt u dan even contact op met ons.

I Love Stroopwafels [5]

Verzenden

Het nieuwe stroopwafelblik I Love Delft Blauw versturen wij wereldwijd. U kunt dit relatiegeschenk bestellen in de webshop van De Stroopwafelwinkel, www.stroopwafelsshop.nl . Betalen kan eenvoudig en veilig via ideal, paypall, met vooruitbetaling etc.

Levering

De Stroopwafelwinkel heeft het grootste assortiment stroopwafel blikken van Nederland. Wij versturen uw bestelling bij voorkeur dezelfde werkdag en anders binnen 1-2 werkdagen. Wij leveren al vanaf 1 stroopwafelblik  tot duizenden blikken per keer.

Klanten van ons zijn bijvoorbeeld Shell, ABN AMRO, PWC, Google, ING, NOS, KNSB, Addidas, AMC, UMC, Nijenrode.

Kwaliteit, service en snelheid daar staat De Stroopwafelwinkel voor.

I Love Stroopwafels [6]
Stroopwafel en klomp
Gepubliceerd: