Stroopwafels voor de Olympische Spelen in Rio

Stroopwafels voor Olympische Spelen;

De Stroopwafelwinkel  is bijzonder trots op het feit dat wij stroopwafels in echte Nederlandse blikken mogen leveren aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro!

De stroopwafels voor de Olympische Spelen, zijn nu onderweg naar Brazilië en komen daar begin juli aan. In de Volkskrant is onlangs uitgebreid aandacht gegeven aan de spullen die de Nederlandse sporters en begeleiding meenemen naar Rio.

Stroopwafel in Blik

Stroopwafel in Blik

Zeecontainers met stroopwafels;

Minstens 3 zeecontainers zijn onderweg vanuit Nederland naar Brazilie. De containers zitten vol met spullen, fietsen, maar ook authentieke Nederlandse producten. Die typisch Nederlandse producten die je niet zo makkelijk kunt kopen in het buitenland. Maar waar je wel zin in hebt. Zoals Haagse Hopjes en echte Nederlandse stroopwafels.

Voorbereiding;

Het NOC NSF is al jaren bezig met de voorbereidingen voor Rio. Een heel projectteam, houdt zich naast de sporters bezig met alle voorbereidingen. Alles wordt tot in de puntjes voorbereid. Niets wordt aan het toeval overgelaten. De totale logistiek is tot in de kleinste details uitgewerkt. Alles moet kloppen. Alleen zo worden de voorwaarden geschapen voor het succes van de Nederlandse atleten.

Succes

De Stroopwafelwinkel wenst alle deelnemers heel veel sportief succes in Rio de Janeiro!

Wij houden van Oranje!

Wij houden van Oranje!

Gepubliceerd: