Stroopwafel blik De Zaanse Schans

Het nieuwe Stroopwafels in blik De Zaanse Schans

Het nieuwe stroopwafelblik, De Zaanse Schans is weer een echte blikvanger van De Stroopwafelwinkel. Het blik voert u naar een van de grote touristische trekkers van Nederland De Zaans Schans. Het brengt u terug naar de sfeer van vroeger jaren, met een uniek decor waar natuurlijk de groene verf, de Hollandse fiets en Nederlandse vlag niet mogen ontbreken. Vanzelfsprekend hebben wij veel zorg besteed aan de vormgeving.

De Zaanse SchansDe Zaanse Schans

Stroopwafel:

U bent al in de sfeer voordat u zo’n verse stroopwafel van De Stroopwafelwinkel proeft. De stroopwafels worden elke dag vers gebakken in de bakkerij naar een oud familie recept. Wij gebruiken premium grondstoffen, geen chemische conserveringsmiddelen en natuurlijk scharreleieren van de lokale boer. De stroopwafel krijgt daardoor een eigen smaak en een lekkere brosse bite.

Luxe uitstraling:

Naast het bijzondere decor is het blik ook innovatief qua vormgeving. Door de toepassing van speciale druk technieken is zowel het blik als de deksel heel mooi afgewerkt. Het stroopwafelblik heeft daardoor een heel luxe uitstraling. Je voelt de kwaliteit. Het blik past dan ook perfect in de serie Luxe huizen stroopwafelblikken van De Stroopwafelwinkel!

De Zaanse Schans

Verpakking:

Het stroopwafelblik pakken wij natuurlijk weer zorgvuldig voor u in. U wilt immers een relatiegeschenk op niveau. Een plastic folie verpakking met een lint in de kleuren van de Nederlandse vlag. De  authentieke houten klompen Hollandse klompen in de kleuren geel of Delfts Blauw maken uw business gift echt af!  Heeft u andere ideeën zoals visitekaartjes, tulphangers etc. neemt u dan even contact op met ons door op deze link te klikken .

De Zaanse Schans

Verzenden:

Het nieuwe stroopwafelblik De Zaanse Schans versturen wij wereldwijd. U kunt dit relatiegeschenk bestellen in de webshop van De Stroopwafelwinkel, www.stroopwafelsshop.nl . Betalen kan eenvoudig en veilig via ideal, paypall, met vooruitbetaling etc.

Levering:

De Stroopwafelwinkel heeft het grootste assortiment stroopwafel blikken van Nederland. Wij versturen uw bestelling bij voorkeur dezelfde werkdag en anders binnen 1-2 werkdagen. Wij leveren al vanaf 1 stroopwafelblik  tot duizenden blikken per keer.

Klanten van ons zijn bijvoorbeeld Shell, ABN AMRO, Google, ING, NOS, Addidas, AMC, UMC, Nijenrode, Unilever, Nestle, Coca Cola.

Ruime keuze, Kwaliteit, Service en Snelheid daar staat De Stroopwafelwinkel voor.

Gepubliceerd: