Stroopwafel I Love Delfts Blauw

Het nieuwe Stroopwafels in blik I Love Delfts Blauw

Het nieuwe stroopwafels in blik I love Delfts Blauw , is het nieuwe paradepaardje van De Stroopwafelwinkel. Het blik keert terug naar de sfeer van vroeger jaren. Het decor van Hollandse landschappen geven het blik  een eigen karakter.  De kleuren van het nieuwe blik sluiten bijzonder mooi aan bij de kleur van de stroopwafel.

Stroopwafel blik I love Delfts Blauw

Stroopwafel:

U bent al in de sfeer voordat u zo’n verse stroopwafel van De Stroopwafelwinkel proeft. De stroopwafels worden elke dag vers gebakken in de bakkerij. Wij gebruiken premium grondstoffen, geen chemische conserveringsmiddelen en scharreleieren van de lokale boer. De stroopwafel krijgt daardoor een eigen smaak en een lekkere brosse bite.

Luxe uitstraling:

Naast het bijzondere decor is het blik ook innovatief qua vormgeving. Door de toepassing van nieuwe druktechnieken heeft het stroopwafelblik een heel luxe uitstraling. Je voelt en ziet de kwaliteit.

IMG_0104

Verpakking:

Het stroopwafelblik pakken wij natuurlijk weer zorgvuldig voor u in. U wilt immers een relatiegeschenk op niveau. Een plastic folie verpakking met een lint in de kleuren van de Nederlandse vlag. De  authentieke houten Hollandse klompen in de kleuren geel of Delfts Blauw maken uw business gift echt af!  Heeft u andere ideeën zoals visitekaartjes, tulphangers etc. neemt u dan even kontakt op met ons door op deze link te klikken .

IMG_0106

Verzenden:

Het nieuwe stroopwafelblik I Love Retro versturen wij wereldwijd. U kunt dit relatiegeschenk eenvoudig bestellen in de webshop van De Stroopwafelwinkel, www.stroopwafelsshop.nl . Betalen kan eenvoudig en veilig via ideal, paypall, met vooruitbetaling etc.

Levering:

De Stroopwafelwinkel heeft het grootste assortiment stroopwafelblikken van Nederland. Wij versturen uw bestelling bij voorkeur dezelfde werkdag en anders binnen 1-2 werkdagen. Wij leveren al vanaf 1 stroopwafelblik  tot duizenden blikken per keer.

Klanten van ons zijn bijvoorbeeld Shell, ABN AMRO, PWC, Google, ING, NOS, KNSB, Addidas, AMC, UMC, Nijenrode.

Kwaliteit, service en snelheid daar staat De Stroopwafelwinkel voor

Gepubliceerd: