Wat is uw favoriete stroopwafelblik?

De lekkere eigen smaak en losse brosse bite van de stroopwafels op Stroopwafelshop.nl. Absoluut, na 1 hap bent u verliefd op deze stroopwafels. Premium grondstoffen, geen chemische conserveringsmiddelen en scharreleieren van de lokale boer is het geheim dat schuilt achter de ons Oer-Hollandse recept. In combinatie met een exclusief stroopwafels in blik van Stroopwafelshop.nl is dit een garantie voor een geweldig (relatie-) geschenk. Misschien bent u al bekend met dit product en heeft u deze smaaksensatie al kunnen ervaren. Voor u die nog niet bekend is met deze zogeheten stroopwafels in blik, helpen wij u graag zetten wij een drietal gewilde stroopwafelblikken op een rij:

Natuurlijk worden al deze blikken gevuld met stroopwafels.

Stroopwafels in blik ‘Langs Amsterdamse grachten’

Stroopwafels in Blik langs Amsterdamse GrachtenDit Stroopwafels in Blik is versierd met een van de bekendste bezienswaardigheden van Nederland; de Amsterdamse Grachten. Op het blik zijn de bekende pakhuizen te zien die langs de grachten in Amsterdam staan, in combinatie met de fietsen die tegen de hekken staan op de tekening omschrijft dit Amsterdam op haar karakteristieke wijze. De grachtengordel die in de 17e eeuw is gebouwd heeft een rijke geschiedenis, is nog volledig intact om te bezichtigen en heeft zo haar plek verdiend op de UNESCO-Werelderfgoedlijst.

Stroopwafels in blik ‘Langs Hollandse molens’

Stroopwafels in blik langs Hollandse MolensMolens en Delfts Blauw, Hollandser kan niet! Een mooie traditionele Delfts Blauw Stroopwafels in Blik met een Hollandse molen decor. Nederland heeft een mooi windmolen verleden. De allereerste windmolens verschijnen in de loop van de 13e eeuw. In deze molens wordt graan tot meel gemalen, later worden er molens gebruikt om polders te bemalen. Na de tweede wereldoorlog in de 20e eeuw komt een groot deel van de laatste functionele windmolens tot stilstand. Molens worden hierna in bescherming genomen en door bedrijven toegeëigend. Dit oer-Hollandse werktuig wordt nu als monument beschouwd!

Stroopwafels in blik ‘I love Delftsblauw’

Een schitterend Delfts Blauw Stroopwafel Blik versierd met de pakhuizen die kenmerkend zijn voor de havensteden in Nederland. Dit tezamen met de tulpen afgebeeld op het blik geeft een sterk beeld van de Nederlandse kenmerken. Op het blik staat ook nog een foto van een molen geposeerd in een weiland. Het karakteristieke landschap van Nederland waar we trots op zijn. Als laatste is een foto te zien van een paar klompen, een traditioneel Nederlands aspect. Pakhuizen, tulpen, molens, een weiland en klompen. Kortom, echt Hollands.

Kortom drie fantastische blikken en dat maakt dat het Stroopwafels in Blik een typisch Holland relatiegeschenk om uw buitenlandse vrienden, familie of relatiegeschenken mee te verrassen! Internationale ondernemingen als ABN-AMRO, Capgemini, KLM, NOS, Philips, Shell en verschillende ambassades gingen u al voor. Zo zorgen wij ervoor dat stroopwafels over de hele wereld gegeten worden. Waar wacht u nog op?!

Gepubliceerd: