Populaire stroopwafels in blik 2018

Oktober 2018. Een heerlijke zomer ligt alweer een tijdje achter ons. Over het weer valt de laatste weken echter niets te klagen. Een blik op de kalender vertelt echter dat over een kleine 2 maanden al wordt afgetrapt aan de feestelijke maand december. Cadeaus en geschenken zijn in deze periode erg geliefd. Maar voor welk stroopwafels in blik gaat u nou? Stroopwafelwinkel helpt u graag op weg.

Populaire stroopwafels in blik 2018

Stroopwafels in Delftsblauw- blik – Delfts Blauw. De absolute bestseller van de stroopwafels in blik-collectie. Oer-Hollands en symbool voor de Delfts Blauwe schilderwerken uit de 16e eeuw. Een typische Nederlandse molen, kerk en bloemen laten zien waar ons kikkerlandje bekend om staat. Wist u trouwens dat spoedorders op aanvraag op Stroopwafelsshop mogelijk zijn?

Stroopwafels in blik – Ik hou van Holland. Ook zo’n populair blik en wij weten wel waarom! Oer-Hollandser kan eigenlijk namelijk niet. Een ‘Ik hou van Holland’ decor, aangevuld met ruitjes en tegeltjes in de drie nationale kleuren versiert het blik.  Internationale ondernemingen als ABN-AMRO, Capgemini, KLM, NOS, Philips, Shell en verschillende ambassades maakte Stroopwafelsshop al gelukkig met dit decor en de lekkerste stroopwafels.

Stroopwafel in Delftsblauw blik – I love Delfts Blauw. Natuurlijk kan dit andere blik uit de Delftsblauw- collectie niet ontbreken in de top-3 en misstaat zeker niet als cadeau of geschenk. Wist u trouwens dat elk stroopwafels in blik 10 verse stroopwafels die met passie voor het vak en op traditionele wijze zijn gebakken. Dus zonder chemisch geur, kleur en smaakstoffen en met roomboter en verse scharreleieren. Kortom, heerlijke traditionele stroopwafels met echte authentieke Hollandse kwaliteit voor de fijnproevers in een fantastisch blik!

Stroopwafels in blik kopen?

Heeft u uw keuze voor een blik gemaakt? Ga dan snel naar Stroopwafelsshop, de online winkel van Stroopwafelwinkel en bestel het blik waar u of een ander gelukkig van wordt. De meeste blikken en stroopwafels worden al binnen 48 uur bij u kakelvers thuis afgeleverd. Smullen maar!

Gepubliceerd: