Nieuw assortiment stroopwafels in blik Delftsblauw

Stroopwafelsshop.nl, webshop van Stroopwafelwinkel, heeft haar assortiment stroopwafels in blik afgelopen week fors uitgebreid met diverse aansprekende ontwerpen Delftsblauw. De blikken beelden populaire steden als Amsterdam en Rotterdam uit, maar beelden ook typisch Hollandse steden als Gouda (geboortestad van de stroopwafel) en Delft (geboortestad van Delftsblauw) uit.  

Stroopwafels in Delftsblauw-blikken

Natuurlijk willen wij u de details van deze unieke blikken niet onthouden en presenteren wij u 1 voor 1 de blikken.

Amsterdam

Het stroopwafels in blik Delfstblauw Amsterdam geeft de karakteristieke grachtengordel van de Amsterdamse binnenstad weer. Het tot UNESCO benoemde werelderfgoed staat voor een van de meest unieke plekken ter wereld en centraal voor vele Amsterdamse bezienswaardigheden.

Stroopwafels in blik Delftsblauw Amsterdam

Rotterdam

De Euromast. De Erasmusbrug. De Rotterdam. De Markthal. Allerlei bezienswaardigheden, waardoor de stad Rotterdam de afgelopen jaren enorm in populariteit, zowel in binnenland als bij buitenlandse toeristen, is gegroeid. Deze populaire bezienswaardigheden komen naar voren op het design van dit stroopwafels in blik Delftsblauw Rotterdam.

Stroopwafels in blik Delftsblauw Rotterdam

Gouda

In de 19e eeuw werd er voor het eerst de stroopwafel gemaakt. En jawel, dit vond plaats in de stad Gouda. Reden te meer dat dit blik absoluut niet mag ontbreken in de nieuwste collectie stroopwafelblikken. Naast dat de stroopwafel zijn herkomst in Gouda kent, is Gouda bovenal ook een typisch Nederlandse stad met zijn stadhuis, visbanken, kerken en molens.

Stroopwafels in blik Delftsblauw Gouda

Delft

Delftsblauw en Delft. 2 woorden die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Zo vereist dit blik weinig toelichting. Het blik dat dit assortiment helemaal compleet maakt.

Stroopwafels in blik Delftsblauw Delft

Leuke weetjes over de stroopwafels

Wist u dat Stroopwafelwinkel uit liefde voor het product geen kunstmatige geur-, kleur- en –smaakstoffen of conserveringsmiddelen gebruikt. Hierdoor proef je de echte Hollandse stroopwafel zoals hij wereldwijd bekendstaat

U van de nieuwste stroopwafelblikken verzekeren?

Alle blikken worden aangevuld met 10 overheerlijke stroopwafels. Juist nu rondom de feestdagen uniek en bovenal leuk en lekker om (internationale-) vrienden, familie of zakenrelaties cadeau te doen. Dit typisch Hollandse koekje is namelijk misschien wel het bekendste koekje van Nederland en heeft al bij zoveel mensen een glimlach op het gezicht getoverd.

Gepubliceerd: