Deze nieuwe stroopwafelblikken mogen wij u niet onthouden

Waar wij eerder al de nieuwste stroopwafel in Delfts-blauw blikken van Stroopwafelsshop.nl introduceerden, is het nu hoog tijd om nog meer te gekke blikken te introduceren die sinds begin dit jaar te vinden zijn in het assortiment van Stroopwafelsshop.nl. Maak kennis met deze te gekke designs.

Stroopwafels in blik ‘I love Holland’

De nieuwste variant op het ongekend populaire stroopwafelblik ‘Ik hou van Holland’ mag nu al gerekend worden tot een van de bestsellers uit het assortiment. Het blik is gebaseerd op de oudhollandse tradities en cultuur, maar kent door zijn design wel een hedendaags, speels en liefdevol karakter.

Stroopwafels in blik I love Holland

Stroopwafels in blik ‘Gouda’

Waar wij u eerder al het Delfts-blauw blik in Gouda-sferen lieten zien, introduceren wij nu ook het traditionele Gouda blik. Gouda is de stad van de stroopwafel, logisch dat dergelijke blikken dan ook niet mogen ontbreken in het assortiment.

Naast dat de stroopwafel zijn herkomst in Gouda kent, is Gouda bovenal ook een typisch Nederlandse stad met zijn stadhuis, visbanken, kerken en molens.

Stroopwafels in blik Gouda

Stroopwafels in Blik ‘Amsterdamse Grachten’

Amsterdam, een stad vol met unieke bezienswaardigheden. Geliefd in Nederland en ver daarbuiten.

Het stroopwafels in blik Amsterdamse Grachten is onthuld in een nieuw jasje. Het design mag er zijn en laat de inspirerende Amsterdamse grachtengordel op speelse wijze zien.

Stroopwafels in blik Amsterdamse Grachten
Gepubliceerd: