Stroopwafels kopen

Kan ik veilig stroopwafels bestellen?

Via onze webwinkel www.stroopwafelsshop.nl kunt u veilig bestellen! U kunt ons natuurlijk ook mailen via info@stroopwafelwinkel.nl of bellen.
De Stroopwafelwinkel houdt u stap voor stap op de hoogte van uw bestelling.

Hoe wordt mijn bestelling afgeleverd?

De Stroopwafelwinkel levert uw bestelde stroopwafels persoonlijk af, of ze worden via TNT pakketservice aangetekend naar u verstuurd. Hierdoor bent u verzekerd dat u binnen 48 uur uw bestelling in huis heeft.
De Stroopwafelwinkel houdt u stap voor stap op de hoogte van de voortgang van de bestelling en aflevering. U weet dus precies waar u toe bent.

Woont u in het buitenland? Geen probleem, want wij hebben klanten van Australië tot Noord Amerika en van Europa tot Afrika. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Wat is de levertijd?

De levertijd van onze stroopwafels wordt in overleg met u bepaald. De meeste leveringen vinden plaats binnen 48 uur. Spoedleveringen zijn ook mogelijk (afhankelijk van het aantal en het afleveradres).

Kan ik veilig betalen?

Veilig betalen; dat vinden wij erg belangrijk. Wij werken met iDeal; het meest gebruikte online betaalsysteem in Nederland. U kunt natuurlijk ook vooruitbetalen of contant als u de bestelling komt ophalen.