Stroopwafelwinkel helpt u een handje bij het kiezen van een stroopwafelblik

Heeft u moeite met het kiezen van uw favoriete stroopwafelblik? Logisch, de keuze is reuze in unieke designs! Gaat u voor een hedendaags – of juist klassiek design? Wij begrijpen dergelijke vragen en helpen u daarom graag een handje in deze keuze. 1 ding is zeker: elk blik is verzekerd van 10 heerlijke traditionele stroopwafels met echte authentieke Hollandse kwaliteit voor de fijnproevers.

Maak kennis met onze top drie stroopwafelblikken.

Stroopwafels in Blik I love Holland

Jij houdt toch ook zo van Nederland? De nieuwste variant op het ongekend populaire stroopwafelblik ‘Ik hou van Holland’ mag zich nu al rekenen op het populairste blik van 2019. Het ‘I love Holland’ blik is gebaseerd op de oudhollandse tradities en cultuur, maar kent door zijn design wel een hedendaags, speels en liefdevol karakter.

Stroopwafels in Delftsblauw blik I love Delfts Blauw

Het stroopwafelblik dat steevast terugkomt in de top-3. Dit misstaat zeker niet als cadeau of geschenk voor 1 van uw relaties. Een schitterend Delfts Blauw Stroopwafel Blik versierd met de pakhuizen die kenmerkend zijn voor de havensteden in Nederland.

Stroopwafels in Blik Amsterdamse Grachten

Wat is het toch fijn toeven langs de Amsterdamse grachten! Ook zo’n nieuw stroopwafels in blik dat pas eind 2018 gelanceerd is en nu al ongekend populair is op stroopwafelsshop.nl. Wist u dat de Amsterdamse grachtengordel een plek heeft verdiend op de UNESCO-Werelderfgoedlijst?

Ook in 2018 schreef Stroopwafelwinkel een top-3. Benieuwd naar deze top 3? Check diehier!

Gepubliceerd: