Over De Stroopwafelwinkel

De Stroopwafelwinkel levert de echt lekkere, ambachtelijke, Hollandse stroopwafel. Onze passie voor de stroopwafel proeft u ook in onze service. Als u kiest voor een echt premium product, bent u bij ons aan het juiste adres. De stroopwafels zijn zowel los verkrijgbaar als met zorg verpakt in blik. Onze stroopwafels zijn bereid met scharreleieren, met echte boter en vrij van chemische kleur-, geur- en smaakstoffen.
Woont u in het buitenland? Geen probleem, wij leveren wereldwijd ons verse topproduct.

katwijk

De Stroopwafelwinkel is gevestigt in Katwijk, wij zijn met ons bedrijf gestart om ook u te laten genieten van dit geweldige Nederlandse ambachtelijke product! Naast een groothandel in stroopwafels, stroopwafels in blik, en andere relatiegeschenken kunnen wij ook stroopwafels bakken op locatie! We verkopen ook via de webshop stroopwafels, stroopwafels in blik en bonbons.

Verse roomboterstroopwafels!

Bij ons kunt u terecht voor overheerlijke en echt verse stroopwafels. Een garantie geven wij u, als u onze wafels heeft gegeten wilt u nooit meer andere! Wij leveren geen massaproduct, maar een ambachtelijk met zorg gebakken stroopwafel. En dat proeft u!

Onze stroopwafels zijn vrij van chemische smaak- geur- en kleurstoffen.

Assortiment stroopwafels

Naast stroopwafels verkopen wij ook suikervrije wafels, stroopwafelkruimels en geschenkverpakkingen en bonbons. Zo hebben wij een serie prachtige blikken om de stroopwafels in te verpakken en als relatiegeschenk aan te bieden.

Naast kaas, tulpen en molens leveren wij met de stroopwafel een echt Hollands premium product!

Wij hopen u binnenkort te ontmoeten als klant!
De Stroopwafelwinkel