Relatiegeschenken

Heeft u wel eens nagedacht over de stroopwafel als relatiegeschenk? Het is gegarandeerd een unieke premium en leverbaar in verschillende verpakkingen: los met uw logo of stroopwafels in blik verpakt. Naast onze eigen collectie van stroopwafelblikken bieden wij u ook de mogelijkheid om een gepersonaliseerd blik te ontwerpen.

foto's 2013-februari stroopwafels 048

Mensen in binnen- en buitenland zijn dol op onze stroopwafels. Door de stroopwafels te verpakken in blik, verhoogt u de attentiewaarde van uw relatiegeschenk. Ervaring leert dat onze blikken nog lang zichtbaar zijn in de kantoren of thuis. U geeft een echt premium product en uw relaties waarderen dit als een persoonlijk geschenk.

Positief imago

De Stroopwafelwinkel opereert in uw verlengde. Wij begrijpen dat het geven van een relatiegeschenk moet bijdragen aan uw positieve imago. Daarom werken wij uitsluitend met gerenommeerde leveranciers. De Stroopwafelwinkel pakt uw relatiegeschenken met zorg in, elk blik wordt apart ingepakt of verpakt in folie en voorzien van een leuk, Hollands strikje.

Exporteren van stroopwafels

De Stroopwafelwinkel exporteert wereldwijd. Wij hebben klanten van Australië tot de VS en Europa tot Afrika. Al onze leveringen worden aangetekend verstuurd met track and trace, zodat u zelf de bestelling kan volgen.

Communicatie

Vanaf het moment van bestellen tot de uiteindelijke levering houden we contact met u. Voor ons bent geen nummer. Spreekt u dit aan en wilt u weten wat de Stroopwafelwinkel voor u kan beteken, neem dan vrijblijvend contact met ons op.