Stroopwafels in Delftsblauw blik

De Stroopwafelwinkel beschikt over het grootste assortiment stroopwafels in Delftsblauw blik. Een stroopwafels in blik dat momenteel erg populair is. Het neemt een unieke positie in, in het assortiment van De Stroopwafelwinkel. Het oer-Hollandse design uit Delft is dan ook wat het verschil maakt.

De stroopwafels in Delftsblauw blikken laten namelijk een inspirerend design zien die zijn herkomst haalt uit de 16e eeuw. In deze periode werd Delftsblauw een wereldberoemd aardewerk. Over de hele wereld verzamelde (en nog steeds) families dit legendarische aardewerk dat zich moest meten met Chinees porselein. Vooral onder rijke families gold Delftsblauw als een pronkstuk.

Een stroopwafels in Delftsblauw blik met zijn design is dan ook een lekkere binnenkomer bij relaties, vrienden of familie!

Alle stroopwafels in Delftsblauw blikken van De Stroopwafelwinkel vindt u HIER!

Het assortiment blikken is altijd op voorraad en normaliter versturen wij dezelfde werkdag of een dag later. Binnen 1-2 werkdagen ontvangt u uw bestelling.

Stroopwafels

Elk stroopwafels in Delftsblauw blik is voorzien van 10 heerlijke stroopwafels. Ze zijn vers en ook belangrijk, met passie voor het vak op traditionele wijze gebakken zonder chemische geur, kleur en smaakstoffen. Zo beleeft men een echte smaakbeleving!

De stroopwafels pakken wij leuk in,  precies zoals u het wilt. Wij doen dit zorgvuldig met de hand. De doorzichtige cellofaan verpakking strikken wij dicht met een mooi lint met de kleuren van de Hollandse vlag.  De finishing touch bereikt u door ons aan de verpakking een paar echt houten! Hollandse klompen vast te laten maken. De klompensleutelhangers met dubbele klompen worden van echt hout gemaakt. De Stroopwafelwinkel kan ook tulpensleutelhangers aan de verpakking vast maken.

Wilt u een visitekaartje toevoegen dan doen wij dat natuurlijk voor u. De Stroopwafelwinkel kan vervolgens leuke tasjes leveren van plastic tas voor 1 blik tot geweldige shopping bags.

Wereldwijd verzenden

Uw relatiegeschenk, cadeau versturen wij wereldwijd; goed verpakt met Post.nl.

De Stroopwafelwinkel kan naast het vaste assortiment ook samen met u ook het design voor een eigen ontwerp blik opstellen en vervolgens laten maken. Wij leveren uitsluitend Full Colour bedrukte blikken van zware kwaliteit. Dit garandeert dat uw stroopwafels in blik er goed uitziet en een echt visitekaartje is van uw bedrijf.

Tevreden klanten

Klanten van De Stroopwafelwinkel bestellen vanaf 1 tot duizenden stroopwafels in blikken van Stroopwafelsshop. Wij leveren onder andere aan Shell, Vopak, ING, ABN AMRO, PWC, Universiteit van Utrecht, NOS, NCRV, AMC, Philips, Pepsico, Cap Gemini, KNSB, Mc Kinsey en vele anderen.