Stroopwafels in blik

Stroopwafelwinkel beschikt over het grootste assortiment stroopwafels in blik. Geen klant is hetzelfde en u wilt zich vanzelfsprekend onderscheiden met uw cadeau. De Stroopwafelwinkel biedt daarom persoonlijke service en een ruim assortiment stroopwafels in blik in allerlei vormen en diverse verpakkingen.

Stroopwafelsshop

De Stroopwafelwinkel levert niet alleen vers gebakken stroopwafels, maar ook geweldige blikken. Het grootste assortiment stroopwafels in blik van Nederland vindt u bij De Stroopwafelwinkel. Al onze blikken zijn full colour bedrukt en van zware kwaliteit.

Alle stroopwafels in blik van De Stroopwafelwinkel vindt u HIER!

Stroopwafels in blik

Als u op zoek bent naar een origineel en echt Nederlands cadeau bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren stroopwafels in blik al vanaf 1 stuk. Er zijn ronde blikken waarin precies 1 pak stroopwafels met maar liefst 10 stroopwafels past. De pakken stroopwafels wegen 340 gram.

Het assortiment blikken is altijd op voorraad en normaliter versturen wij dezelfde werkdag of een dag later. Binnen 1-2 werkdagen ontvangt u uw bestelling.

Omdat niet iedereen hetzelfde is hebben wij verschillende decors. Traditionele Hollandse koeien, tulpen en bruggen, blikken met Delfts Blauwe decors, Amsterdamse grachten en het beroemde ik hou van Holland stroopwafels in blik.

Uniek is dat wij ook blikken leveren in de vorm van Hollandse huizen. Zo hebben wij de Bloemenwinkel, de klompenwinkel, de bierwinkel en de delfts blauwwinkel. We vullen deze blikken met 10 ministroopwafels. Andere vullingen met bijvoorbeeld originele Wilhelmina pepermunt, oud Hollandse snoep kunnen vanzelfsprekend ook in deze blikken

Ook hebben wij prachtige uitdeelblikken in ons assortiment. Hier passen maar liefst 5 pakken stroopwafels in van 8 stuks. Een vergadering of verjaardag wordt zo wel heel erg leuk.  Voor de liefhebbers van oldtimers of oude auto’s mogen deze blikken niet ontbreken.

De stroopwafels pakken wij leuk in,  precies zoals u het wilt. Wij doen dit zorgvuldig met de hand. De doorzichtige cellofaan verpakking strikken wij dicht met een mooi lint met de kleuren van de Hollandse vlag.  De finishing touch bereikt u door ons aan de verpakking een paar echt houten! Hollandse klompen vast te laten maken. De klompensleutelhangers met dubbele klompen worden van echt hout gemaakt. De Stroopwafelwinkel kan ook tulpensleutelhangers aan de verpakking vast maken.

Wilt u een visitekaartje toevoegen dan doen wij dat natuurlijk voor u. De Stroopwafelwinkel kan vervolgens leuke tasjes leveren van plastic tas voor 1 blik tot geweldige shopping bags.

Wereldwijd verzenden

Uw relatiegeschenk, cadeau versturen wij wereldwijd; goed verpakt met Post.nl.

De Stroopwafelwinkel kan naast het vaste assortiment ook samen met u ook het design voor een eigen ontwerp blik opstellen en vervolgens laten maken. Wij leveren uitsluitend Full Colour bedrukte blikken van zware kwaliteit. Dit garandeert dat uw stroopwafels in blik er goed uitziet en een echt visitekaartje is van uw bedrijf.

Tevreden klanten

Klanten van De Stroopwafelwinkel bestellen vanaf 1 tot duizenden stroopwafels in blikken van Stroopwafelsshop. Wij leveren onder andere aan Shell, Vopak, ING, ABN AMRO, PWC, Universiteit van Utrecht, NOS, NCRV, AMC, Philips, Pepsico, Cap Gemini, KNSB, Mc Kinsey en vele anderen.